ÁRAK

Nagyon sok fotós oldalán találhatóak különböző csomagajánlatok, ám én ennek nem vagyok a híve. Minden munkára egyedi ajánlatot adok, mivel nincs két azonos fotózás, azonos pár, ugyanolyan igényekkel. Ezen felül szerintem fontos az ügyfél és a fotós közötti szimpátia is, így lehetőség szerint minden együttműködés előtt személyes találkozó keretében szoktam egyeztetni az összes részletet, ha megoldható helyszín bejárással együtt.

A fotózás részleteinek egyeztetését követően tudok pontos árajánlatot adni, de természetesen nagyságrendi árat a megbeszélés előtt tudok kalkulálni. Ehhez kérem küldje el ajánlatkérését a kapcsolat menüpont alatt található e-mail címre, vagy az alsó űrlap kitöltésével.

Az árajánlat elkészítéséhez az alábbi információkra van szükségem:

  • Fotózás időpontja, és időtartama
  • Helyszín
  • Esküvő vagy rendezvény esetén tervezett a program
  • Egyedi igények (jegyes fotózás, kreatív fotózás, stb.)

Saját műteremmel még nem rendelkezem, ám ez számomra inkább előnyt jelent, mint hátrányt. Előnye, hogy nem kötött a helyszín, így egy családfotózás vagy portréfotózás esetén tudunk olyan műtermet keresni, mely az ügyfél számára is jól megközelíthető, illetve stílusban is megfelelő. Budapest területén számtalan bérelhető műterem van óránként 5-8.000 Ft-os áron, berendezett modern, vintage vagy antik stílusú is. Ennyi típusú berendezés egy műteremben nem kivitelezhető, így ez jelenleg jelentős rugalmasságot és sok lehetőséget biztosít.